Om oss

Vi som skriver här har flertalet år bakom oss inom städbranschen. Detta både som städare och som egenföretagare. Den kunskap vi skaffat oss är ovärderlig och det är också den vi tänkt dela med oss här. Vi vill hjälpa dig att hitta bra rutiner för städning och rengöring i ditt hem. Detta då vi vet att många har problem med just detta. Man drar ut på städningen och då det väl är dags så blir det extremt många, tuffa timmar som går åt till att få hemmet rent igen.

Vi trivs bäst i rena miljöer och människor tenderar att prestera bättre om det är rent runt omkring oss. Städning är viktig och detta både i hemmet och på arbetsplatsen. Vi ska gå igenom hur man kan städa på ett bättre sätt, vilka medel man ska använda och vilken utrustning man behöver.

Vi kommer även att titta närmare på gamla klassiska husmorstips. Visste du att många av de bästa rengöringsmedlen finns i ditt skafferi? Vi ska visa dig en helt ny värld genom att visa upp olika sätt att rengöra med hjälp av ättika och bakpulver. Tro oss: det kommer att bli en rejäl ögonöppnare för dig.

Vi kommer även att gå igenom kring rut-avdraget och hur detta fungerar. Fler och fler familjer väljer idag att använda sig av professionell städhjälp och där primärt hemstädning visat sig vara ytterst populärt. Det finns stora fördelar med denna lösning och inte minst sett till att den förenklar vardagen och köper tid till annat. Men, det finns även baksidor. Hur säkert är egentligen det städföretag du anlitar? Vi ska visa dig hur du ska tänka gällande just säkerhet och trygghet samt vad i övrigt som kan vara bra att ha i åtanke i samband med att man anlitar en städfirma.

Kort sagt: allt om städning och rengöring – både i professionell regi och av dig själv i din egen vardag. Vi finns här för att hjälpa dig att städa bort allt du tycker är tråkigt med städning. Välkommen!