Kategorier
Städ

Garagestädning för bostadsrättsförening i Stockholm

För en bostadsrättsförening i Stockholm som har turen att ha parkeringsgarage i byggnaden gäller det att anlita en bra firma som sköter garagestädningen.

Bostadsrättföreningen Sfinxen i Stockholm hade det så väl ordnat att det fanns ett garage för parkering av de boendes bilar under fastigheten. Det var verkligen något som gav ett plus i bostadsannonserna. Att ordna med boendeparkering i innerstaden kunde annars vara ett rent h-vete.

Tyvärr så var det dock knappast så att garaget skötte sig själv. Liksom vad gällde övriga gemensamma utrymmen så behövdes en viss skötsel och en regelbunden städning. Föreningen var dock inte så nöjd med den firma som hittills hade skött detta i just garaget. De gjorde helt enkelt inte ett bra jobb.

Nytt avtal om garagestädning

Nu var dock avtalet med denna firma på väg att löpa ut och därför var det läge att leta efter en annan firma som erbjöd garagestädning i Stockholm. Styrelsen kollade med bostadsrättföreningarna i de intilliggande fastigheterna för att få lite tips. Personliga referenser var alltid det bästa att gå på.

De fick också ett bra förslag på en firma att vända sig till. Denna firma skötte garagestädningen i huset bredvid och gjorde jobbet riktigt bra. De höll golven rena, tömde papperskorgar, såg till att belysningen fungerade och dessutom rapporterade de till styrelsen om de upptäckte nytt slitage eller andra problem i garaget. Denna firma blev därför det givna valet att teckna nytt avtal med. Nu skulle det bli slut med nuvarande problemsituation.